Skip to content Skip to footer
Disclaimer

Informasjonen i dette prospektet er basert på informasjon fra selger og fra tilgjengelige registre.

North Shipping AS (Megler) har ikke foretatt noen verifikasjonsprosess relatert til informasjon som er gitt og det forutsettes at denne informasjonen er korrekt. Videre har Megler ikke foretatt noen vurdering av teknisk tilstand av fartøyet, dets maskineri, løst eller fast utstyr.  Megler gir ikke noen garantier eller forsikring for at faktiske feil ikke kan ha oppstått ved utarbeidelse av denne salgsoppgaven og det tas intet ansvar for skader eller tap som har oppstått eller oppstås som følge av mangel på presisjon eller feil i salgsoppgaven.

Fartøyet selges på ASIS vilkår og før det gis bud er det viktig at fartøyet, dets utstyr, dokumenter og sertifikater inspiseres nøye. Under enhver omstendighet har kjøper en undersøkelsesplikt som innebærer at kjøperen har et juridisk ansvar for å finne eventuelle feil og mangler ved fartøyet, dette om det ikke er tatt slik forbehold.

Basis informasjon
Kallesignal/Fiskerimerke: LF4045
Rigget for: Garn/leppe
Hjemmehavn: Tingvoll
Dimensjon: 9 x 3 meter
Byggested: Kristiansen på Averøy -
Byggeår: 2001
Byggemateriale: Alum
Fartsområde: Ingen fartøyinstruks
Kapasiteter
Lasterom: Leppefisk tank
Diesel: 2 x 200 l
Maskineri og Utstyr
Fremdriftsmaskineri:

Yanmar 220 HK –
Marsjfart på ca 12 knop.

Dekksutstyr:

Garnhaler
Garngreier
Garnrenne
Sløyekar

Diverse:

Line ble bygd på Averøy hos en Kristensen, ombygging ble gjort på Appøy båtservice AS, og siste del av verket på Finnvik båtbyggeri AS i Årsund.

Send meg prospekt på e-post og registrer meg som interessent

Detaljene antas korrekte, men kan ikke garanteres.

1914

FLERE BÅTER TIL SALGS

Ved å fylle ut skjemaet vil du i tillegg til å bli registrert som interessent automatisk få tilsendt salgsprospekt på e-post.