Skip to content Skip to footer
Disclaimer

Informasjonen i dette prospektet er basert på informasjon fra selger og fra tilgjengelige registre.

North Shipping AS (Megler) har ikke foretatt noen verifikasjonsprosess relatert til informasjon som er gitt og det forutsettes at denne informasjonen er korrekt. Videre har Megler ikke foretatt noen vurdering av teknisk tilstand av fartøyet, dets maskineri, løst eller fast utstyr.  Megler gir ikke noen garantier eller forsikring for at faktiske feil ikke kan ha oppstått ved utarbeidelse av denne salgsoppgaven og det tas intet ansvar for skader eller tap som har oppstått eller oppstås som følge av mangel på presisjon eller feil i salgsoppgaven.

Fartøyet selges på ASIS vilkår og før det gis bud er det viktig at fartøyet, dets utstyr, dokumenter og sertifikater inspiseres nøye. Under enhver omstendighet har kjøper en undersøkelsesplikt som innebærer at kjøperen har et juridisk ansvar for å finne eventuelle feil og mangler ved fartøyet, dette om det ikke er tatt slik forbehold.

Basis informasjon
Beskrivelse:

Viknes 1030 KS, 2005 modell
Godkjent 2016(fartøyinstruks)
Yanmar 3Ly 427 hk og gear, nytt 2014

Jrc radar
Jrc satellitt kompass
Jrc ekkolodd
Ny olex 2016
Seiwa barramundi pluss kartmaskin
Kamera overvåkning motorrom.
Båten har tidligere vært godkjent til passsjerfart.
3 stk juksakontakter. 2stk BJ 5000 juksamaskiner.
19″TV/karskjerm
Xenon lyskaster(2016)
Redningsutstyr iht krav
2″ brann/lensepumpe
4hk bowtruster

501

FLERE BÅTER TIL SALGS

Ved å fylle ut skjemaet vil du i tillegg til å bli registrert som interessent automatisk få tilsendt salgsprospekt på e-post.