Skip to content Skip to footer
Disclaimer

Informasjonen i dette prospektet er basert på informasjon fra selger og fra tilgjengelige registre.

North Shipping AS (Megler) har ikke foretatt noen verifikasjonsprosess relatert til informasjon som er gitt og det forutsettes at denne informasjonen er korrekt. Videre har Megler ikke foretatt noen vurdering av teknisk tilstand av fartøyet, dets maskineri, løst eller fast utstyr.  Megler gir ikke noen garantier eller forsikring for at faktiske feil ikke kan ha oppstått ved utarbeidelse av denne salgsoppgaven og det tas intet ansvar for skader eller tap som har oppstått eller oppstås som følge av mangel på presisjon eller feil i salgsoppgaven.

Fartøyet selges på ASIS vilkår og før det gis bud er det viktig at fartøyet, dets utstyr, dokumenter og sertifikater inspiseres nøye. Under enhver omstendighet har kjøper en undersøkelsesplikt som innebærer at kjøperen har et juridisk ansvar for å finne eventuelle feil og mangler ved fartøyet, dette om det ikke er tatt slik forbehold.

Basis informasjon
Kallesignal/Fiskerimerke: LM9912/TF-2-*K
Hjemmehavn: Honningsvåg
Dimensjon: 10,66 X 3,45 x 1,64
Byggested: Kjærevik Båtservice AS
Byggeår: 1982
Byggemateriale: Tre
Bygge nr: NA
Fartsområde: Kystfiske
Ombygget: NA
Tonnage: NA
Beskrivelse:

Fiskefartøyet er nyelig slippsatt hos Grovfjord båtbyggeri der treverk ble pusset ned å lakkert, bunnstoffet å alt nødvendig vedlikehold ble utført den 01.07.2021.
Styrhus er nyinnredet med nytt interiør å utstyr 2020.

Det ble montert syrefaste kjølbolter og en 600KG Stålkjøl i 2019.

711

FLERE BÅTER TIL SALGS

Ved å fylle ut skjemaet vil du i tillegg til å bli registrert som interessent automatisk få tilsendt salgsprospekt på e-post.