Free cookie consent management tool by TermsFeed
Skip to content Skip to footer
Disclaimer

Informasjonen i dette prospektet er basert på informasjon fra selger og fra tilgjengelige registre.

North Shipping AS (Megler) har ikke foretatt noen verifikasjonsprosess relatert til informasjon som er gitt og det forutsettes at denne informasjonen er korrekt. Videre har Megler ikke foretatt noen vurdering av teknisk tilstand av fartøyet, dets maskineri, løst eller fast utstyr.  Megler gir ikke noen garantier eller forsikring for at faktiske feil ikke kan ha oppstått ved utarbeidelse av denne salgsoppgaven og det tas intet ansvar for skader eller tap som har oppstått eller oppstås som følge av mangel på presisjon eller feil i salgsoppgaven.

Fartøyet selges på ASIS vilkår og før det gis bud er det viktig at fartøyet, dets utstyr, dokumenter og sertifikater inspiseres nøye. Under enhver omstendighet har kjøper en undersøkelsesplikt som innebærer at kjøperen har et juridisk ansvar for å finne eventuelle feil og mangler ved fartøyet, dette om det ikke er tatt slik forbehold.

Basis informasjon
Beskrivelse:

Kystfiske fartøy

 

Ole Hendrik ble bygget på Forra slipp & båtb. Som bygge nr. 142 i 1975, og har en lengste lengde: 15,25 meter og en bredde på 4,69 meter

Selges rigget for snurrevad.

Har tidligere ført navnet Dypfjord

 

Byggemateriale:        Tre

Kjennesignal:             LM5463

Hjemmehavn:             Berlevåg

Dimensjon:                 15,25 x 4,69 meter

Klasse:                        Kystfiske (A1). Sertifikatet er gyldig til 31. august 2018

Kapasiteter   

Lasterom:        25 m3

Tonnage:         24,36 GT, 6,05 NT

 

Hovedmaskineri

345 hk. Volvo fra 1990

 

Diverse

 

Prisantydning: 1 200 000.-

Ber om bud

 

257

FLERE BÅTER TIL SALGS

Ved å fylle ut skjemaet vil du i tillegg til å bli registrert som interessent automatisk få tilsendt salgsprospekt på e-post.