Skip to content Skip to footer
Disclaimer

Informasjonen i dette prospektet er basert på informasjon fra selger og fra tilgjengelige registre.

North Shipping AS (Megler) har ikke foretatt noen verifikasjonsprosess relatert til informasjon som er gitt og det forutsettes at denne informasjonen er korrekt. Videre har Megler ikke foretatt noen vurdering av teknisk tilstand av fartøyet, dets maskineri, løst eller fast utstyr.  Megler gir ikke noen garantier eller forsikring for at faktiske feil ikke kan ha oppstått ved utarbeidelse av denne salgsoppgaven og det tas intet ansvar for skader eller tap som har oppstått eller oppstås som følge av mangel på presisjon eller feil i salgsoppgaven.

Fartøyet selges på ASIS vilkår og før det gis bud er det viktig at fartøyet, dets utstyr, dokumenter og sertifikater inspiseres nøye. Under enhver omstendighet har kjøper en undersøkelsesplikt som innebærer at kjøperen har et juridisk ansvar for å finne eventuelle feil og mangler ved fartøyet, dette om det ikke er tatt slik forbehold.

Basis informasjon
Kallesignal/Fiskerimerke: LF4313 / TR-1-NL
Rigget for: Garn
Hjemmehavn: Flatanger
Dimensjon: 10,34 x 3,70 x 1,09 m
Byggested: Arnt Ramvik - Snillfjord
Byggeår: 1980
Byggemateriale: Tre
Fartsområde: Kystfiske
Beskrivelse:

For kunde i Namdalseid i Trøndelag presenterer vi Terna som vi har eksklusivt for salg:
Fartøyet er rigget for for garn.

Rederiet vil nå snart påbegynne fisket etter torsk, hyse og sei for regulerings året 2024, og overlevering kan skje så snart dette fisket er avsluttet.
Det vil være mulig å inspisere fartøyet på selgers tur til Nord-Norge.

Ny pris den18/1-2024 Nkr 1 400 000.- med ny fartøyinstruks.

4075

FLERE BÅTER TIL SALGS

Ved å fylle ut skjemaet vil du i tillegg til å bli registrert som interessent automatisk få tilsendt salgsprospekt på e-post.