Free cookie consent management tool by TermsFeed
Skip to content Skip to footer
Disclaimer

Informasjonen i dette prospektet er basert på informasjon fra selger og fra tilgjengelige registre.

North Shipping AS (Megler) har ikke foretatt noen verifikasjonsprosess relatert til informasjon som er gitt og det forutsettes at denne informasjonen er korrekt. Videre har Megler ikke foretatt noen vurdering av teknisk tilstand av fartøyet, dets maskineri, løst eller fast utstyr.  Megler gir ikke noen garantier eller forsikring for at faktiske feil ikke kan ha oppstått ved utarbeidelse av denne salgsoppgaven og det tas intet ansvar for skader eller tap som har oppstått eller oppstås som følge av mangel på presisjon eller feil i salgsoppgaven.

Fartøyet selges på ASIS vilkår og før det gis bud er det viktig at fartøyet, dets utstyr, dokumenter og sertifikater inspiseres nøye. Under enhver omstendighet har kjøper en undersøkelsesplikt som innebærer at kjøperen har et juridisk ansvar for å finne eventuelle feil og mangler ved fartøyet, dette om det ikke er tatt slik forbehold.

Basis informasjon
Kallesignal/Fiskerimerke: LK4810
Rigget for: Garn
Hjemmehavn: Kristiansund
Dimensjon: 10,66 x 3,91 x1,3 m
Byggested: Artic Boats AS, Gausvik
Byggeår: 1993
Byggemateriale: Plast
Bygge nr: 20
Tonnage: BT: 14
Beskrivelse:

For klient på Smøla Møre og Romsdal presenterer vi velholdte Trygg, (Artic 1060) som vi har eksklusivt for salg.

Fartøyet ble bygget som Havbris og har etter dette vært kjent under navnet, Emilie, Mali og nå sist som Trygg.
Det er påbygget tørkerom på babord side, og i 2020 ble motor, gear, og propellaksel skiftet.

Reder har fisket årets kvote for torsk, hyse og sei, men har eid fartøyet i mer enn 2 år- og om det er noen som har en ufisket torsk, hyse og sei kvote for regulerings året 2024 kan det i tillegg til ervervstillatelse søkes om kvote utnyttelse, som for kjøper gir mulighet til å fiske egen kvote

2578

FLERE BÅTER TIL SALGS

Ved å fylle ut skjemaet vil du i tillegg til å bli registrert som interessent automatisk få tilsendt salgsprospekt på e-post.