Skip to content Skip to footer
Disclaimer

Informasjonen i dette prospektet er basert på informasjon fra selger og fra tilgjengelige registre.

North Shipping AS (Megler) har ikke foretatt noen verifikasjonsprosess relatert til informasjon som er gitt og det forutsettes at denne informasjonen er korrekt. Videre har Megler ikke foretatt noen vurdering av teknisk tilstand av fartøyet, dets maskineri, løst eller fast utstyr.  Megler gir ikke noen garantier eller forsikring for at faktiske feil ikke kan ha oppstått ved utarbeidelse av denne salgsoppgaven og det tas intet ansvar for skader eller tap som har oppstått eller oppstås som følge av mangel på presisjon eller feil i salgsoppgaven.

Fartøyet selges på ASIS vilkår og før det gis bud er det viktig at fartøyet, dets utstyr, dokumenter og sertifikater inspiseres nøye. Under enhver omstendighet har kjøper en undersøkelsesplikt som innebærer at kjøperen har et juridisk ansvar for å finne eventuelle feil og mangler ved fartøyet, dette om det ikke er tatt slik forbehold.

Basis informasjon
Beskrivelse:

Kystfiske fartøy

Bygget på Norpower Malo i Kristiansund N. i 1979 som bygge nr. 900

 

Dimensjon:  6,85 m x 2,50 meter

 

Fremdrifts maskineri:

55 hk. Nanni

Relativ ny kjøler på motor

Vribar propell

 

Dekksutstyr:

Rapp Hydema garnhaler

Rapp hydema garngreier

Garnrenne

 

Diverse utstyr:

Elektrisk innkobling av hydraulikk pumpe

El lensepumpe

 

Generelt

Prisantydning: NOK 3 400 00 000.- eller over, med rett til å delta i fisket etter torsk, hyse og sei hj. l: 8-9 meter nord for 62 gr. (region sør)

Selges kun ved kontrahering av nybygg som blir endelig avgjort innen kort tid,

1318

FLERE BÅTER TIL SALGS

Ved å fylle ut skjemaet vil du i tillegg til å bli registrert som interessent automatisk få tilsendt salgsprospekt på e-post.