Skip to content Skip to footer
Disclaimer

Informasjonen i dette prospektet er basert på informasjon fra selger og fra tilgjengelige registre.

North Shipping AS (Megler) har ikke foretatt noen verifikasjonsprosess relatert til informasjon som er gitt og det forutsettes at denne informasjonen er korrekt. Videre har Megler ikke foretatt noen vurdering av teknisk tilstand av fartøyet, dets maskineri, løst eller fast utstyr.  Megler gir ikke noen garantier eller forsikring for at faktiske feil ikke kan ha oppstått ved utarbeidelse av denne salgsoppgaven og det tas intet ansvar for skader eller tap som har oppstått eller oppstås som følge av mangel på presisjon eller feil i salgsoppgaven.

Fartøyet selges på ASIS vilkår og før det gis bud er det viktig at fartøyet, dets utstyr, dokumenter og sertifikater inspiseres nøye. Under enhver omstendighet har kjøper en undersøkelsesplikt som innebærer at kjøperen har et juridisk ansvar for å finne eventuelle feil og mangler ved fartøyet, dette om det ikke er tatt slik forbehold.

Basis informasjon
Beskrivelse:

Kystfiske fartøy

Fartøyet ble bygget på Viksund båt Nor AS, Gausvik som bygge nr. 44 i 1976.

Fartøyet gjennomgikk en betydelig oppgradering i 2011/2012.

Båten står på land hos Gibostad Båtservice AS, 9382 Gibostad i Troms og selges på tvangssalg Det tas kun hensyn til bud som er bindende i minimum 6 uker fra budet er mottatt medhjelper. Med partenes og rettighetshavernes samtykke kan det likevel tas hensyn til bud med bindingstid ned til 2 uker. Et bud som ikke lenger er bindende, kan bare stadfestes dersom byderen samtykker.

 

Kjennesignal: LM 5666

Hjemmehavn: Trondheim

Dimensjon: 9,45 x 3,06 meter

 

Hovedmaskineri

120 hk. Cummins (-12), kjørt 1500 timer.

Sabb HVP 25 gir overhalt før montering på ny motor i 2012

Det ble på samme tid skiftet kjølesløyfe, eksos anlegg, propell aksel og propell.

 

Dekksutstyr

2 x king fisher juksamaskiner,

Lorentzen linehaler

Dobbel linesetter

 

Elektronikk

Furuno radar,

Furuno ekkolodd,

Cmap mk3 kart.

Høcom vhf.

 

Diverse

P21 Pyro (-12)

Seematz lyskaster (14)

Salgsbetingelser fås ved å kontakte North Shipping AS

1440

FLERE BÅTER TIL SALGS

Ved å fylle ut skjemaet vil du i tillegg til å bli registrert som interessent automatisk få tilsendt salgsprospekt på e-post.